telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Costa Rica. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Costa Rica

  Costa Rica is een echte “puur natuur” bestemming, met tropische regenwouden, prachtige stranden, actieve vulkanen en exotische dieren. Combineer dit met de verschillende spectaculaire golfbanen van het land, en er blijft weinig meer te wensen over voor de perfecte golfvakantie! Costa Rica is zeer geschikt om met een huurauto te ontdekken, waarbij je je eigen tempo kunt bepalen.
  En wil je de reis aanpassen: wij verzorgen graag een compleet schema op maat. Vertrouwd, vakkundig en voordelig!

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Selfdrive Golf, Strand & Natuur Costa Rica
  Prive Rondreizen

  Selfdrive Golf, Strand & Natuur Costa Rica

  Midden-Amerika-Costa Rica

  Een selfdrive rondreis door Costa Rica is een onvergetelijke ervaring. Indrukwekkend is de prachtige natuur en spelen op een van de vele golfbanen van het land is een bijzonder belevenis.

  Dag 1        
  Bij aankomst in San Jose wordt u ontvangen en naar uw hotel gebracht voor overnachting. U verblijft 2 nachten in de omgeving van San Jose en de golfbanen.

  Dag 2        
  Na het ontbijt wordt de huurauto bij uw hotel afgeleverd. In de loop van de ochtend slaat u af  op de Cariari Country Club Golf Course. Deze voormalige koffieplantage is getransformeerd tot een prachtige en uitdagende Championship golfbaan. ’s Middags kunt u San Jose bezoeken.

  Dag 3        
  U heeft vandaag de keuze om nogmaals te gaan golfen of om de Irazu vulkaan te bezoeken. Kiest u voor golf dan speelt u op Valle del Sol, een prachtige, zeer volwassen baan. Kiest u voor de vulkaan, dan ervaart u meteen al de prachtige natuur van Costa Rica. ’s Middags rijdt u via Cartago naar San Gerado de Dota voor overnachting.

  Dag 4        
  Onder leiding van een ervaren gids maakt u een vroege ochtendtour door het schitterende regenwoud. Langs de kant van de weg ziet u unieke flora en talloze exotische vogels (o.a. Quetzal, op zoek naar wilde avocado-bomen). Aansluitend rijdt u naar de Pacific Coast en Dominical voor 2 overnachtingen.

  Dag 5        
  Een volle dag om te relaxen en te genieten van de prachtige omgeving. Optioneel kunt u een walvis- of dolfijnentocht reserveren. Dit is seizoensafhankeliijk, de beste kansen zijn normaal gesproken van mid juli tot eind oktober en van mid-december tot eind maart.

  Dag 6        
  Rij langs de kust naar het levendige Jaco Beach. Stop onderweg zeker bij het Manuel San Antonio Park (bij voorkeur in de ochtend). Overnachting in de omgeving van Jaco.

  Dag 7        
  Een lange dag voor de boeg. Allereerst een vroege-teetime op de wereldberoemde La Iguana Golf Course, schitterend gelegen tussen het regenwoud en de oceaan. Aansluitend reist u naar La Fortuna, met onderweg volop indrukwekkende natuur. Als u gelukt heeft, ziet u bij nadering van La Fortuna de indrukwekkende Arenal vulkaan. U verblijft 2 nachten in deze omgeving.

  Dag 8        
  Een dag ter vrije besteding. Onderneem zeker een van de vele activiteiten, zoals een canopy tour, een wandeling door het regenwoud of doe de Chocolate Waterfall Adventure.

  Dag 9        
  Na een ontspannen ochtend rijdt u over de Panamerican Highway naar Playa Panama, gelegen aan een van de mooiste stranden van Costa Rica.

  Dag 10      
  U gaat vandaag weer de baan in, er is keuze uit 3 top-banen: Four Seasons Papagayo, Reserva Conchal of Hacienda Pinila. Welke baan u ook kiest, u zult altijd onder de indruk zijn van de prachtige ligging en overweldigende natuur.

  Dag 11      
  U rijdt terug naar San Jose, waar u de auto weer inlevert.
   
  Door het individuele karakter van de rondreis is het mogelijk om deze aan uw eigen wensen aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld langer verblijven in een van de hotels onderweg of extra bestemmingen toevoegen. Wij zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw reis-op-maat in Costa Rica!
   

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Kortom: reizen met Executive is van top tot teen verzorgd."

  Mevr. Overwater

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge