telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Even voorstellen?

Roeline Wenneker – Veenendaal Reizen zit haar in het bloed. Heeft inmiddels veel van de wereld gezien, waaronder de Verenigde Staten, het Verre Oosten, Dubai, Zuid-Afrika en Australië. Maar ook bestemmingen binnen Europa zijn haar niet vreemd.

Karin Brouwer Deze globetrotter kent de wereld op haar duimpje en kan je alles (enthousiast) vertellen over haar ruime reiservaring. Zet graag net even dat stapje extra.

Marielle de Gooyert – Botman Deze wereldreiziger is als geen ander thuis in het aanbod van Executive Travel. Haar uitgebreide kennis en grote enthousiasme maken haar een ware “reis-topper”!

Jaco Buitenhek Ruim 35 jaar allround ervaring in de reiswereld. Slechts weinig bestemmingen zijn hem nog onbekend. Het aanspreekpunt voor diverse projecten van de merken Executive Travel en Executive Golf Travel.Jan Willem Koudstaal Ondernemer, drijvende kracht achter Executive Travel en CarChallenge

"Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers en organisatie, compliment!"

Fam. Vergouwen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!