telefoon email

Golf Novo Sancti Petri

Europa-Spanje-Costa de la Luz
novo sancti petri golf - prachtige lokatie

Aan de rustige Cota de la Luz liggen de 36 holes van de prachtige Novo Sancti Petri Golfcourse: A (Mar & Pinos) en B (Centro) en hiernaast ook nog uitgebreide oefenfaciliteiten. Deze door o.a. de Spaanse legende Seve Ballesteros ontworpen banen bieden volop uitdagingen. Naaldbomen, duinlandschap en waterhazerds wisselen elkaar af. Enkele holes bieden een mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Handicap dames:
54
Handicap heren:
54
Holes:
36
Beoordeling:
4 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

“Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

Dhr. Olde Agterhuis

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge