telefoon email

Abama Golf Course

Europa-Spanje-Canarische Eilanden-Tenerife
Abama-Golf---spectaculair-uitzicht

Een spectaculaire topbaan, met een heuvelachtig parcours en vanaf verschillende holes een prachtig uitzicht op zee. Vanaf het terras van het clubhuis heeft u een mooi overzicht over de baan, die door velen beoordeeld wordt als de mooiste baan van Tenerife. Het service-niveau is van hoge kwaliteiteit. Buggies zijn uitgerust met GPS. Op aanvraag kan voor gasten van Abama-resort met HCP 54 in de middaguren afgeslagen worden.
Note: van 26.04.24 - 30.09.24 is de golfbaan gesloten ivm grootschalig onderhoud.

 

Handicap dames:
36
Handicap heren:
28
Holes:
18
Beoordeling:
5 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

“Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

Dhr. Olde Agterhuis

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge