telefoon email

Salobre Golf

Europa-Spanje-Canarische Eilanden-Gran Canaria
salobre old course - veel palmen

Zondermeer pittige banen, zowel de New Course (North) als de Old Course (South). Ze hebben beide een mooie ligging in de bergen, even buiten Maspalomas. De Old Course is zeer gevarieerd en kent de nodige hoogteverschillen. Kenners beoordelen deze baan net even wat prettiger speelbaar dan het zusje New Course, welke zeer lastig en glooiend is en zonder buggy vrijwel niet te doen is. (N.B.: New Course is onder renovatie, vanaf 17.10.22 zijn de eerste 9-holes beschikbaar. Salobre Golf bestaat dan uit 27-holes die in verschillende lussen gespeeld kan worden).

Handicap dames:
36
Handicap heren:
28
Holes:
36
Beoordeling:
4 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

"Executive Golf Travel, specialist op het gebied van golfbestemmingen, blinkt uit met een zeer uitgebreid produktaanbod en een persoonlijke klantenbenadering."

Dhr. van Driest

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge