telefoon email

Verdura Golf Course

Europa-Italië-Sicilie
verdura golf sicilie I

De 3 fantastische golfbanen van Verdura Golf zijn een genot om te spelen. Ze liggen op een geweldige locatie, de service en het onderhoud zijn van zeer hoog niveau.
Verdura East Course (par 73 18-holes): Top-baan in het prachtige landschap van Sicilie. Onlangs volledig gerenoveerd onder supervisie van de oorspronkelijke architekt Kyle Philips. Strategische bunkers en waterpartijen vragen het beste van uw spel.
Verdura West Course (par 70 18-holes): Een zeer uitdagende baan, van begin tot eind! Begin met 3 lange par-4 holes en eindig met spectaculaire holes aan zee. Zo moet golf gespeeld worden!
Verdura Short Course (9-holes): Fraaie par 3 baan. Heerlijk als opwarmer voor de East of West Course, of als u wat minder tijd ter beschikking heeft.

Handicap dames:
36
Handicap heren:
28
Holes:
45
Beoordeling:
5 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

"Excecutive Golf Travel voor het gevoel van een hole in one."

Dhr. Rompelberg

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge