telefoon email

Verdura Golf Course

Europa-Italië-Sicilie
verdura golf sicilie I

De 3 fantastische golfbanen van Verdura Golf zijn een genot om te spelen. Ze liggen op een geweldige locatie, de service en het onderhoud zijn van zeer hoog niveau.
Verdura East Course (18-holes): Top-baan in het prachtige landschap van Sicilie. Onlnags volledig gerenoveerd onder supervisie van de oorspronkelijke architekt Kyle Philips.
Verdura West Course (18-holes): Een zeer uitdagende baan, van begin tot eind! Begin met 3 lange par-4 holes en eindig met spectaculaire holes een zee. Zo moet golf gespeeld worden!
Verdura Short Course (9-holes): Fraaie par 3 baan. Heerlijk als opwarmer voor de East of West Course, of als u wat minder tijd ter beschikking heeft.

Handicap dames:
36
Handicap heren:
28
Holes:
45
Beoordeling:
5 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

"Je kunt met een gerust hart je golfvakantie door Executive Golf Travel laten verzorgen. Al voor de vijfde maal uitstekend geregeld."

Dhr. Prein

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge