telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor IJsland. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  IJsland

  Wellicht niet zo voor de hand liggend voor de volgende golfvakantie, maar toch kent IJsland maar liefst 65 golfbanen, waarvan 15 zeer volwaardige 18-holes courses. Het golfseizoen is kort (eind mei – begin september), maar deze periode biedt tevens de mogelijkheid om ook de veelzijdigheid en indrukwekkende natuur van het eiland te ontdekken. En IJsland ligt dichterbij dan je denkt: slechts 3 uur vliegen vanaf Amsterdam!
  Ook voor IJsland is Executive Golf Travel de specialist als het gaat om maatwerk golfreizen!

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  5-daagse Selfdrive Golf Express IJsland
  Prive Rondreizen

  5-daagse Selfdrive Golf Express IJsland

  Europa-IJsland
  Een uitstekende, korte kennismaking met de golfmogelijkheden op IJsland. Prima om de smaak te pakken te krijgen, we weten zeker dat het smaakt naar meer!

  Dag 1
  Bij aankomst op de luchthaven van Reykjavik haalt u de auto op en rijdt u naar uw overnachtingsadres in Reykjavik voor een verblijf van 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

  Dag 2
  Vandaag speekt u op de Oddur Golf Club, open sinds 1997 en beschouwd als een van de beste banen op Ijsland. De baan is omgeven door lava-rotsformaties en talloze vogels.

  Dag 3
  Keilir Golf staat voor vandaag op het programma, een echte links-course. Er is een groot veschil tussen de front nine en de back-nine. Keilir vraag meer vaardigheid en accuratesse dan power en afstand.

  Dag 4
  Kidjaberg Golf Course ligt in het zuiden van IJsland, ca. 1 uur rijden van Reykjavik. De fairways liggen langs de rivier Hvita. De baan staat bekend om z'n prachtige ligging in de natuur.

  Dag 5
  Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven en levert hier uw huurauto in. Einde van een heerlijke reis.


  Al onze arrangementen zijn volledig op maat samen te stellen. Korter of langer verblijf, overnachtingen in andere plaasten, anders hotels, meer of minder greenfees: neem contact op met onze reisspecilisten voor een vakkundig advies!
  LEES MEER
  7-daagse Selfdrive Golf & Nature IJsland
  Prive Rondreizen

  7-daagse Selfdrive Golf & Nature IJsland

  Europa-IJsland

  Tijdens deze rondreis met huurauto speelt u op de fraaiste banen van IJsland en ontdekt u tegelijkertijd de overweldigende natuur van het land.

  Dag 1, Reykjavik - Fludir
  Na aankomst in Reykjavik haalt u de huurauto op en rijdt in ca. 1 uur naar Fludir voor een verblijf in het Hill Hotel Fludir (3 sterren).

  Dag 2 - 3: Fludir
  Dag 2: Verken de omgeving en bezoek vandaag de wereldberoemde geisers van Geysir en de imposante watervallen van Gullfoss.

  Dag 3: Speel op Fludir Golf, omgeven door bomen en doorsneden door de Litla Laxa rivier.

  Dag 4: Westman Islands
  U rijdt naar het zuiden en neemt de ferry naar Westman Island, voor een geweldige golfervaring op Westman Islands Golf Course, op de rand van een oude vulkaan.

  Dag 5: Thingvellir
  Bezoek Thingvellir, een van de vele nationale parken van het eiland. U kunt hier schitterende wandelingen in de ruige natuur maken.

  Dag 6: Reykjavik
  U keert terug naar Reykjavik, voor de laatste ronde golf op de Grafarholt course van de Reykjavik Golf Club. Dit is de oudste en meest prestigieuze baan van IJsland. Overnachting in het Grand Hotel Reykjavik (4 sterren) of gelijkwaardig.

  Dag 7: Reykjavik
  U levert de auto in op de luchthaven. Einde van een heerlijke golfreis.

  Uiteraard is de rondreis volledig op maat samen te stellen.

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Klantvriendelijkheid heeft men hoog in het vaandel."

  Mevr. van Wijngaarden

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge