telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  Thema
  Faciliteiten

  Bulgarije

  Zonder twijfel is Bulgarije een golfbestemming in opkomst. Met name langs de Zwarte Zee maar ook rondom de historische hoofdstad Sofia liggen diverse prachtige, uitgestrekte golfbanen in een schitterende natuur.
  De banen zijn doorgaans niet zo druk bezet, dus er is geen enkele reden voor haast in uw spel. Met name het voor- en najaar zijn uitstekend geschikt voor een golfvakantie aan de Zwarte Zee, alhoewel het er ook in de zomermaanden zelden echt heet wordt.
  Executive Golf Travel verzorgt graag uw golfreis op maat, ook in Bulgarije!

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Thracian Cliffs Golf Resort
  Golf Special
  Golf Specials | Golfresorts

  Thracian Cliffs Golf Resort

  Europa-Bulgarije-Zwarte Zee

  Bij Thracian Cliffs is er geen twijfel mogelijk: golf staat hier centraal. De 18-holes golfbaan langs de randen van de kliffenkust is ronduit spectaculair.
  Verspreid over het resort liggen 2 kleine dorpjes, waarin de suites zijn ondergebracht: Marina Village en Hillside Village, waar ook het zwembad ligt.
  In het centrale deel van Thracian Cliffs vindt men de bar, het restaurant en de Spa. Bij het strand is de sfeervolle Beach Club Bendida Beach gelegen.

  Appartementen
  Uitstekend ingericht en voorzien van airco, kitchenette, satelliet-TV, badkamer en balkon. Er is keuze uit studio’s (beperkt beschikbaar) en 2-kamersuites.

  Ligging
  Aan de Zwarte Zee, als onderdeel van de “Signature Golf Coast” van Cape Kaliakra. Rijtijd naar de luchthaven van Varna ca. 60 minuten, Burgas ca. 2,30 uur.

  Golf
  Thracian Cliffs is absoluut de meest spectaculaire golfbaan van deze regio, gebouwd langs de kliffenkust van de Zwarte Zee. Zelfs de ervaren ontwerper Gary Player noemde Thracian Cliffs een van de meest bijzondere banen ter wereld. Vanaf iedere hole is er een prachtig uitzicht over de Zwarte Zee. Hole 6 is de lastigste van allemaal, met een green die tientallen meters lager op een rots ligt.

  LEES MEER
  Lighthouse Golf Course

  Lighthouse Golf Course

  Europa-Bulgarije-Zwarte Zee
  De uitgestrekt Lighthouse Course is ontworpen door Ian Woosam. Deze goed speelbare links course ligt bovenop de kliffen die grenzen aan de Zwarte Zee en bieden prachtige vergezichten.
  LEES MEER
  Black Sea Rama Golfcourse

  Black Sea Rama Golfcourse

  Europa-Bulgarije-Zwarte Zee
  BlackSeaRama is een fraaie par-72 baan, ontworpen door Gary Player. Uiteraard biedt ook deze baan een mooi uitzicht op de Zwarte Zee en is de wind van constante invloed op uw spel.
  LEES MEER
  Pravets Golf Course

  Pravets Golf Course

  Europa-Bulgarije-Sofia
  Een mooie, ruim opgezette baan. Fraaie ligging aan het meer.
  LEES MEER
  Thracian Cliffs Golf Course

  Thracian Cliffs Golf Course

  Europa-Bulgarije-Zwarte Zee
  Thracian Cliffs is absoluut de meest spectaculaire golfbaan van deze regio, gebouwd langs de kliffenkust van de Zwarte Zee. Zelfs de ervaren ontwerper Gary Player noemde Thracian Cliffs een van de meest bijzondere banen ter wereld. Vanaf iedere hole is er een prachtig uitzicht over de Zwarte Zee.
  LEES MEER
  Black Sea Rama Golf Resort
  Golfresorts

  Black Sea Rama Golf Resort

  Europa-Bulgarije-Zwarte Zee

  BlackSeaRama is een indrukwekkend resort, bestaande uit fraai ingerichte villa’s en het sfeervolle Boutique Hotel. De service is van hoog nivo.
  Tot de uitstekende faciliteiten behoren ondermeer een gezellige bar, 3 restaurants, diverse zwembaden (waarvan 1 overdekt), sauna en tennisbanen.

  Kamers
  Naast het Clubhouse liggen de fraaie 20 hotelkamers met prachtig uitzicht op zee. Ze zijn voorzien van een zitgedeelte, airco, minibar, WiFi, satelliet-TV ruime badkamer en balkon.

  3-kamervillas
  Zeer luxe ingericht, voorzien van airco, minibar, compleet ingerichte keuken, WiFi, satelliet-TV, 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Gratis koffie en theefaciliteiten.

  Ligging
  Aan de Zwarte Zee, centraal in de “Signature Golf Coast” van Cape Kaliakra. Rijtijd naar de luchthaven van Varna ca. 45 minuten, Burgas ca. 2,15 uur.

  Golf
  BlackSeaRama is een fraaie par-72 baan, ontworpen door Gary Player. Uiteraard biedt ook deze baan een mooi uitzicht op de Zwarte Zee en is de wind van constante invloed op uw spel. Voor nog meer variatie speelt u natuurlijk ook op de naastgelegen banen Lighthouse en Thracian Cliffs.

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Klantvriendelijkheid heeft men hoog in het vaandel."

  Mevr. van Wijngaarden

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge