telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Sri Lanka. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Sri Lanka

  Sri Lanka – een exotische bestemming vol met contrasten en legendes. Landschappelijk zeer afwisselend, variërend van goudgele stranden en een tropische jungle tot terrasvormige theeplantages en de prachtige, bergachtige hooglanden. Het is de welhaast ideale bestemming voor een heerlijke combinatiereis met golf, cultuur en natuur. Ontdek het land tijdens onze geliefde golfrondreis met privé-chauffeur en ontdek al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft.

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Royal Colombo Golf

  Royal Colombo Golf

  Azie-Sri Lanka
  Een prachtige, meer dan 130 jaar oude golfclub met een rijke historie. Alsof u een stap terugzet in de tijd.
  LEES MEER
  Nuwara Eliya Golf Club

  Nuwara Eliya Golf Club

  Azie-Sri Lanka
  Een historische baan met een indrukwekkend clubhuis. Typisch engels-koloniale sfeer. De baan ligt op grote hoogte en zorgt voor een bijzondere ervaring.
  LEES MEER
  Rondreis Golf, Cultuur en Natuur Sri Lanka
  Prive Rondreizen

  Rondreis Golf, Cultuur en Natuur Sri Lanka

  Azie-Sri Lanka
  Sri Lanka is een intrigerend land met een roerig verleden. Vanwege haar rijkdom aan specerijen hebben al vele naties (waaronder ook de Nederlanders) geprobeerd hier vaste voet aan wal te krijgen.
  De laatste jaren is Sri Lanka duidelijk in rustiger vaarwater gekomen en bouwt het aan een nieuwe toekomst, zonder het verleden te vergeten.
  Het land heeft een ongekend mooie natuur, langgerekte stranden en vele herinneringen aan lang vervlogen koloniale tijden. En niet onbelangrijk: u vindt er ook verschillende prachtige golfbanen, waardoor Sri Lanka de bijna ideale combinatie biedt tussen, golf, cultuur en natuur!


  Dag 1
  U vliegt vanaf Amsterdam naar Colombo (met onderweg een overstap).

  Dag 2
  Aankomst en ontvangst op de luchthaven, gelegen tussen Negombo en Colombo. Hier ontmoet u uw privé-chauffeur die tevens uw gids is in de komende dagen. Aansluitende transfer en overnachting in een 5-sterren hotel in Colombo.
  ’s Avonds neemt de gids u mee voor een interessante tour door de stad, waar u o.a. gebouwen uit het koloniale verleden ziet (zowel Brits als Nederlands), de night-bazaar bezoekt alsmede enkele tempels.

  Dag 3
  Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald voor heerlijke golfronde op de Royal Colombo Golf Course, een rustige haven in het bruisende Colombo. Deze golfclub heeft een meer dan 130 jaar oude historie! Overnachting in Colombo.

  Dag 4
  Een vroeg ontbijt en vervolgens op reis naar Kandy. Onderweg wordt gestopt bij de Pinnawela Elephant Orphanage, waar verwaarloosde olifanten worden opgevangen en verzorgd. Aan het einde van de dag wordt de Tempel van de Heilige Tand in Kandy bezocht, absoluut indrukwekkend. 2 Nachten verblijf in een 5-sterren hotel in Kandy.

  Dag 5
  Ontbijt in het hotel en vervolgens afslag op de Victoria Golf Club, mooi gelegen in het heuvellandschap rond Kandy. De middag is ter vrije besteding.
  n.b. in verband met renovatie wordt tot nader order 2 x 9-holes gespeeld.

  Dag 6
  Na het ontbijt brengt de gids u naar Nuwara Eliya, een koloniaal resort hoog in de bergen met duidelijk Britse invloeden. Onderweg wordt een van de vele theeplantages bezocht die deze regio rijk is. 2 nachten in een 5-sterren hotel in Nuwara Eliya.

  Dag 7
  Ontbijt en aansluitend 18-holes lopen op de statige Nuwara Eliya Golf Club, die bol staat van de (Engelse) tradities. U zult al uw vaardigheden nodig hebben om deze heuvelachtige baan te bedwingen!

  Dag 8
  Na het ontbijt verlaat u de bergen en wordt u naar Negombo gebracht voor 2 nachten verblijf in een 5-sterren hotel aan het strand. Voordat u inchecked bij uw hotel, bezoekt u ook nog de visafslag van Negombo en The Dutch Fort.

  Dag 9
  Geniet van de zon, het strand en de faciliteiten van uw hotel.

  Dag 10
  Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Amsterdam waar u nog dezelfde dag aankomt.
   
  LEES MEER
  Victoria Golf Club

  Victoria Golf Club

  Azie-Sri Lanka
  Een mooie baan op een prachtige locatie in de bergen, niet ver van het historische Kandy.. Vanaf enkele holes heeft u een mooi uitzicht op het naastgelegen meer. De baan is ontworpen door Donald Steel.
  N.B. In verband met renovatie tot nader order 2 x 9-holes beschikbaar.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Supervriendelijk en behulpzaam, zowel Executive Travel als het golfhotel. Zeker voor herhaling vatbaar."

  Dhr. van Sprundel

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge