telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Sri Lanka. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Sri Lanka

  Sri Lanka – een exotische bestemming vol met contrasten en legendes. Landschappelijk zeer afwisselend, variërend van goudgele stranden en een tropische jungle tot terrasvormige theeplantages en de prachtige, bergachtige hooglanden. Het is de welhaast ideale bestemming voor een heerlijke combinatiereis met golf, cultuur en natuur. Ontdek het land tijdens onze geliefde golfrondreis met privé-chauffeur en ontdek al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft.

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Nuwara Eliya Golf Club

  Nuwara Eliya Golf Club

  Azie-Sri Lanka
  Een historische baan met een indrukwekkend clubhuis. Typisch engels-koloniale sfeer. De baan ligt op grote hoogte en zorgt voor een bijzondere ervaring.
  LEES MEER
  Royal Colombo Golf

  Royal Colombo Golf

  Azie-Sri Lanka
  Een prachtige, meer dan 130 jaar oude golfclub met een rijke historie. Alsof u een stap terugzet in de tijd.
  LEES MEER
  Victoria Golf Club

  Victoria Golf Club

  Azie-Sri Lanka
  Een mooie baan op een prachtige locatie in de bergen, niet ver van het historische Kandy.. Vanaf enkele holes heeft u een mooi uitzicht op het naastgelegen meer. De baan is ontworpen door Donald Steel.
  N.B. In verband met renovatie tot nader order 2 x 9-holes beschikbaar.
  LEES MEER
  Rondreis Golf, Cultuur en Natuur Sri Lanka
  Prive Rondreizen

  Rondreis Golf, Cultuur en Natuur Sri Lanka

  Azie-Sri Lanka

  Sri Lanka is een intrigerend land met een roerig verleden. Vanwege haar rijkdom aan specerijen hebben al vele naties (waaronder ook de Nederlanders) geprobeerd hier vaste voet aan wal te krijgen.
  De laatste jaren is Sri Lanka duidelijk in rustiger vaarwater gekomen en bouwt het aan een nieuwe toekomst, zonder het verleden te vergeten.
  Het land heeft een ongekend mooie natuur, langgerekte stranden en vele herinneringen aan lang vervlogen koloniale tijden. En niet onbelangrijk: je vindt er ook verschillende prachtige golfbanen, waardoor Sri Lanka de bijna ideale combinatie biedt tussen, golf, cultuur en natuur!

  Dag 1
  Vlucht van Amsterdam naar Colombo (met onderweg een overstap, bijvoorbeeld in Dubai of Doha).

  Dag 2
  Aankomst en ontvangst op de luchthaven, gelegen tussen Negombo en Colombo. Hier ontmoet u de privé-chauffeur die tevens gids is in de komende dagen. Aansluitende transfer en 2 overnachtingen in een 5-sterren hotel in Anuradhapura.

  Dag 3
  Na het ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald voor een bijzonder rondje golf op de Eagles Heritage Golf Course, gelegen op de compound van de Sri Lanka Air Force Base. Deze 9-holes baan (die u 2 x speelt) biedt een unieke, heel speciale ervaring!

  Dag 4
  Een vroeg ontbijt en vervolgens op reis naar Kandy. Onderweg wordt gestopt Matale, dat bekend staat om de vele kruiden en specerijen. Aan het einde van de middag wordt de Tempel van de Heilige Tand in Kandy bezocht, absoluut indrukwekkend. Vervolgens 2 nachten verblijf in een 5-sterren hotel in Kandy.

  Dag 5
  Ontbijt in het hotel en vervolgens afslag op de Victoria Golf Club, mooi gelegen in het heuvellandschap op zo'n 25 km. van Kandy. Deze par 73 baan biedt vanaf diverse holes een mooi uitzicht op het uitgestrekte Victoria waterreservoir

  Dag 6
  Na het ontbijt transfer naar Nuwara Eliya, een koloniaal resort hoog in de bergen met duidelijk Britse invloeden. Onderweg wordt een van de vele theeplantages bezocht die deze regio rijk is. 2 nachten in een 5-sterren hotel in Nuwara Eliya.

  Dag 7
  Ontbijt en aansluitend 18-holes lopen op de statige Nuwara Eliya Golf Club, die bol staat van de (Engelse) tradities. U zult alle vaardigheden nodig hebben om deze heuvelachtige baan te bedwingen!

  Dag 8
  Na het ontbijt verlaten we de bergen voor de reis naar Hambantota met aansluitend een verblijf van 2 nachten verblijf in een 5-sterren golfhotel aan het strand.

  Dag 9
  Tussen de talloze palmbomen, meren en met vaak uitzicht op de Indian Ocean wordt vandaag gespeeld op de baan van Shangri-La Hambantota. Wat een prachtige setting!

  Dag 10
  Transfer naar Colomobo met aansluitend een stadstour.Bezoek o.a. de Clock Tower, de Pettah Bazar en verschillende Hindu en Buddhits Temples. Aansluitend 2 nachten verblijf in een 5-sterren hotel in Colombo.

  Dag 11
  Alweer de laatste dag om te golfen! Vandaag wordt afgeslagen op de Royal Colombo Golf Club, al opgericht in het jaar 1879. Geniet van de rijke historie van deze (niet eenvoudige) baan.

  Dag 12
  Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Amsterdam waar u nog dezelfde dag aankomt.

  Uiteraard is deze reis volledig op maat samen te stellen. Ook verlenging op bijvoorbeeld de Malediven of een stopover in Dubai is mogelijk. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.
   

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Je kunt met een gerust hart je golfvakantie door Executive Golf Travel laten verzorgen. Al voor de vijfde maal uitstekend geregeld."

  Dhr. Prein

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge