telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Midden-Oosten


Met een middellange vliegduur en maar een paar uur tijdsverschil zijn de landen Dubai, Abu Dhabi en Oman in het Midden Oosten populaire bestemmingen voor een zon-zekere golfvakantie. Topluxe, ongekende service, een fascinerende oriëntaalse architectuur en fantastische golfbanen zijn hierbij de ingrediënten.
Dubai is veelzijdig, soms een beetje over-the-top maar altijd fascinerend. Abu Dhabi is wat minder extravagant met daardoor wat meer ruimte voor de oorspronkelijke cultuur. De golfbanen zijn in 1 woord spectaculair. Oman is de ideale bestemming voor een fly & drive met golf en cultuur!

Bestemmingen

Abu Dhabi

Dubai

Oman

Ras al Khaimah

“Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

Dhr. Olde Agterhuis

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge