telefoon email

Centara Grand Beach Resort Hua Hin

Azie-Thailand-Hua Hin
centara hua hin - overzicht
  • Algemene informatie
  • Prijzen
  • Over Hua Hin

Luxe en gerenommeerd hotel in koloniale stijl, daterend uit 1923. Hier verbleven indertijd de royals en toenmalige celebrities. De aangename sfeer, prachtige zwembaden, mooie en uitgestrekte tuinen en de fraaie ligging aan het strand maken dit hotel tot een uitstekende keuze. Het beschikt over diverse bars, uitstekende restaurants, sfeervolle lounges, meerdere zwembaden, Spa, fitness, tennisbanen, watersportfaciliteiten en 2 puttinggreens.

Kamers
Stijlvol en elegant ingericht, met een zitje, airco, minibar, kluisje, satelliet-TV, WiFi en fraaie badkamer. Balkon of terras met uitzicht op de tuin of de zee.

Ligging
Perfecte ligging bij het centrum van Hua Hin, rijtijd naar Bangkok ca. 2,5 uur.

Golf
Als golf uw passie is, dan bent u in Hua Hin zeker op de juiste plek. Rondom deze geliefde badplaats is een ruime keuze aan heerlijke golfbanen, geschikt voor zowel hoge als lage handicappers. De meer ervaren spelers zullen al snel kiezen voor banen als Black Mountain en Banyan Golf, GVB-ers beleven een geweldige dag op bijvoorbeeld Majestic Creek en Palm Hills.

Executive Luxury Collection
Dit hotel behoort tot de Executive Luxury Collection. Hotels met dit label zijn persoonlijk door onze product managers geselecteerd en onderscheiden zich in exclusiviteit, uitmuntende service en kwaliteit van hoog niveau.
Boekt u een golfvakantie uit de Executive Luxury Collection, dan bent u verzekerd van een onbezorgde, onvergetelijke golfreis!
 

Weekarrangement
2 pers./deluxe kamer/LO, incl. 3 greenfees p.p.
Prijs op aanvraag
Bel 035 - 5431588 of mail vip@executivetravel.nl

Prijs op aanvraag. Bel 035 - 5431588 of mail vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

Oorspronkelijk was Hua Hin een badplaats voor de koninklijke familie, die van tijd tot tijd Bangkok hiervoor verliet. Momenteel is het een populaire plaats voor zowel nationale als internationale bezoekers, die volop genieten van de fraaie resorts, het uitgestrekte strand en vele golfbanen in de directe omgeving.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten

Highlights

Geliefd hotel in koloniale stijl
  • direct aan het strand
  • centrale ligging in Hua Hin
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

Golfbanen

"Kortom: reizen met Executive is van top tot teen verzorgd."

Mevr. Overwater

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge