telefoon email

Selfdrive Golf, Wijn en Safari Zuid-Afrika

Afrika-Zuid-Afrika
zuid-afrika rondreis golf wijn en safari - steenberg
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is enorm fascinerend, met een grote variatie van cultuur en natuur. Het land is een ontdekkingsreis meer dan waard. En niet onbelangrijk: Zuid-Afrika is fantastische golfbestemming met schitterende golfbanen. Beleef Zuid-Afrika tijdens onze rondreis of een zelf samengesteld arrangement.

Dag 1    
U vliegt van Amsterdam naar Kaapstad. Na aankomst haalt u de huurauto op en aansluitend rijdt u naar uw eerste overnachtingadres: het luxe Table Bay Hotel, zeer gunstig gelegen bij The Waterfront.  U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 2    
Verken Kaapstad op eigen gelegenheid. Bezoek de winkels en restaurants bij The Waterfront en boek een boottocht naar de gevangenis van Nelson Mandela op Robben-Island.

Dag 3    
U speelt uw eerste golfronde in Zuid-Afrika op de 18-holes championship course van Steenberg. De bergen op de achtergrond geven deze baan een prachtige setting.

Dag 4    
Geniet nog een hele dag van de schitterende omgeving van Kaapstad. Bezoek zeker ook Kaap de Goede Hoop en de rest van het schiereiland.

Dag 5    
U gaat op weg naar Stellenbosch. Onderweg wordt echter eerst gespeeld op de Erinvale Golf Club, een schitterende baan in het typische wijnlandschap. U verblijft 2 nachten in het sfeervolle Majeka House Boutique Hotel, aan de rand van Stellenbosch.

Dag 6    
Dichtbij het hotel ligt De Zalze Golf Club, een uitdagende championship course met veel meertjes. Ontdek in de middag de vele winkeltjes van Stellenbosch.

Dag 7    
In een rustig tempo rijdt u vandaag naar het Gondwana Game Reserve, in de richting van George. U verblijft 2 nachten op basis van volpension in de Kwena Lodge. Geniet ’s avonds van een romantisch diner in de boma.

Dag 8    
Een geweldige dag waarbij u tijdens twee gamedrives op zoek gaat naar de Big Five. Overdag kunt u heerlijk ontspannen op het terras van uw suite of bij het zwembad.

Dag 9    
U verlaat Gondwana en gaat op weg naar het Fancourt Hotel, een van de betere golfresorts van Zuid-Afrika. U verblijft hier 3 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 10  
Het is weer tijd om te golfen! U slaat vandaag af op de Outeniqua Golf Course, een geweldige baan van Gary Player, met de nodige bunkers als uitdaging.

Dag 11  
Nog een laatste dag op de golfbaan, en nu op de Montagu Golf Course van Fancourt. Een absolute topbaan en een fraaie afsluiting van een toch al enerverende reis.

Dag 12  
U rijdt naar de luchthaven van George, levert de huurauto in en vliegt terug naar huis.

Dag 13  
Aankomst in Amsterdam.
 
Gezien het privé-karakter van deze reis is het programma volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is bijvoorbeeld verlenging in de hotels onderweg mogelijk, spelen op andere (of meer) golfbanen, of verblijf in andere hotels. Wij verzorgen graag uw golf & safari arrangement op maat!
 
Vanaf € 3649 PP
13-daagse selfdrive rondreis Golf, Wijn en Safari, inclusief vlucht
2 pers./LO, incl. 5 greenfees p.p.
verblijf in 2024

Rondreis incl. 11 overnachtingen eerste en luxe klasse hotels:
• 4 x Table Bay, 2 x Majeka House, 2 x Gondwana en 3 x Fancourt. Alle ontbijten inclusief, verblijf Gondwana op basis van volpension en 2 gamedrives.
• Golfpackage 5 greenfees: 1 x Steenberg, 1 x Erinvale, 1 x De Zalze, 1 x Montagu, 1 x Outeniqua.
• Ontvangst en assistentie bij aankomst luchthhaven Kaapstad.
• Autohuur categorie C (bijv. VW Polo) incl. Super Cover, oneway-fee, 1 extra bestuurder en GPS.

Prijzen zijn ter indicatie en geven een goed inzicht van de kosten en mogelijkheden. Al onze arrangementen zijn volledig op maat samen te stellen!
Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • • Vlucht Amsterdam - Kaapstad / George - Amsterdam v.v. met KLM t.w.v. €995. Een eventuele meer-/minderprijs wordt bij boeking verrekend.
 • • Rondreis volgens programma.
 • EXCLUSIEF:
 • • Toeslag Comfort of Business Class, prijs op aanvraag.
 • • Administratiekosten €30,- per boeking .
 • • Bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (max. 9 personen).
 • • Bijdrage SGR €5,- per persoon.
  • OVERIG:
  • • Korting arrangement zonder vlucht €995,-.

Zuid-Afrika: een enorm fascinerende bestemming met een grote variatie van cultuur en natuur. Het land is een ontdekkingsreis meer dan waard. En niet onbelangrijk: Zuid-Afrika heeft vele schitterende golfbanen. Het is een heerlijk land om zelf rond te rijden en de veelzijdigheid te ontdekken. Met name de befaamde Garden Route is hiervoor een geliefde regio, met hier en daar nog een "oud-hollandsche" touch. Beleef Zuid-Afrika tijdens een van onze rondreizen of een zelf samengesteld arrangement. Uw golfvakantie is bij Executive Golf Travel in vertrouwde en vakkundige handen.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

"Executive Golf Travel, specialist op het gebied van golfbestemmingen, blinkt uit met een zeer uitgebreid produktaanbod en een persoonlijke klantenbenadering."

Dhr. van Driest

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge