telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Zuid-Afrika. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Zuid-Afrika

  Zuid-Afrika: een enorm fascinerende bestemming met een grote variatie van cultuur en natuur. Het land is een ontdekkingsreis meer dan waard. En niet onbelangrijk: Zuid-Afrika heeft vele schitterende golfbanen. Zo wordt een golfreis wel heel compleet. Het is een heerlijk land om zelf rond te rijden en de veelzijdigheid te ontdekken. Met name de befaamde Garden Route is hiervoor een geliefde regio, met hier en daar nog een “oud-hollandsche” touch.

  Beleef Zuid-Afrika tijdens een van onze geselecteerde rondreizen. Of stel in overleg met ons een arrangement-op-maat samen. Al onze rondreizen kunnen volledig aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Elke golfvakantie is bij Executive Golf Travel in vertrouwde en vakkundige handen.

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Selfdrive Golf & Explore The Garden Route
  Prive Rondreizen

  Selfdrive Golf & Explore The Garden Route

  Afrika-Zuid-Afrika
  Golf & Garden Route, maar ook Safari!
  Het beste dat Zuid-Afrika te bieden heeft in 1 rondreis samengevat: golf, wijn, Garden Route en safari. Vrijwel alle highlights aan de beroemde tuinroute komen voorbij. U bepaalt zelf in welk tempo, want met uw huurauto bent u vrij om te gaan en staan waar en wanneer u dat wilt.

  Dag 1: Amsterdam - Kaapstad
  U vliegt van Amsterdam naar Kaapstad. Bij aankomst op de luchthaven haalt u de auto op en rijdt u naar het centrum van Kaapstad. U verblijft 3 nachten in het uitstekende Queen Victoria Hotel. Het hotel is centraal gelegen aan The Waterfront, met z’n vele gezellige bars, restaurants en winkels.
  N.B.: Wij kunnen ook een transfer verzorgen naar uw hotel in Kaapstad en de auto de volgende dag laten afleveren bij het hotel.

  Dag 2: Kaapstad
  Tijd om Kaapstad te verkennen. Neem bijvoorbeeld de kabelbaan naar de top van de Tafelberg of pak de ferry naar Robben Island voor een bezoek aan de gevangenis van Nelson Mandela. Geniet van een lekkere lunch met een goed glas wijn aan de haven!

  Dag 3: Milnerton Golf (ca. 25 km)
  Een korte rit van circa een kwartier, om vervolgens af te slaan op de Milnerton Golf Course, met z’n prachtige ligging aan de oceaan. Laat u niet teveel afleiden door het uitzicht op de Tafelberg of de wind vanuit zee.

  Dag 4: Kaapstad - Stellenbosch (ca. 60 km)
  U rijdt het wijngebied in rondom Kaapstad, op weg naar Stellenbosch. Onderweg ziet u de vele typische herenhuizen met Nederlands-koloniale invloeden. De komende 2 nachten verblijft u in het centraal gelegen Hotel Lanzerac.

  Dag 5: Stellenbosch Golf (ca. 15 km)
  Op slecht 15 minuten rijden wacht de tweede golfbaan van deze reis. Uiteraard slaat u vandaag af op Stellenbosch, fraai gelegen tussen de wijngaarden en de omringende bergen. Beloon uzelf na afloop met een goed glas wijn in het clubhuis.

  Dag 6: Stellenbosch - Arabella (ca. 80 km)
  Na een rustige ochtend rijdt u naar Arabella, voor een verblijf van 2 nachten in het Arabella Golf Hotel & Spa. Naast de deur ligt een indrukwekkende golfbaan.

  Dag 7: Arabella Golf
  Vanuit het hotel stapt u zo de baan op. Heerlijk ontspannen spelen is hier het devies. Bent u erg vermoeid, breng dan in de middag enige tijd door in de uitgebreide Spa!

  Dag 8: Arabella - Hermanus (ca. 30 km)
  Op korte afstand van Arabella ligt het plaatsje Hermanus. Toch loont het zeker de moeite om hier 2 nachten te verblijven want het staat namelijk bol van de sportieve activiteiten! U verblijft in het uitstekende Marine Hermanus.

  Dag 9: Hermanus Golf Club (ca. 3 km)
  De Hermanus Golf Club staat voor vandaag op het programma. Een fijne, vlakke baan tussen de bergen en de zee. Vervolgens zal het lastig zijn om een keuze te maken wat verder te gaan doen vandaag. Bent u in het juiste seizoen (ca. juni – december) dan kunt u walvissen gaan spotten. Bent u nog avontuurlijker aangelegd dan kunt u vanuit een kooi op zee oog in oog staan met haaien!

  Dag 10: Hermanus - Gondwana (ca. 300 km)
  Bent u bijgekomen van uw avonturen van gisteren, dan rijdt u nu een stukje verder naar Gondwana. Hier vindt u het Gondwana Private Game Reserve, een uitgestrekt natuurreservaat waar u met een beetje geluk de Big 5 kunt spotten.

  Dag 11: Gondwana Private Game Reserve
  Begin de dag vroeg met een indrukwekkende game drive, op zoek naar het wild dat verspreid over het reservaat leeft. Geniet na terugkomst van een stevig ontbijt. Aan het einde van de dag wederom een game-drive, met hoogstwaarschijnlijk een sundowner!

  Dag 12: Gondwana - George (ca. 75 km)
  Nog tijd en energie over? Dan boeken wij op verzoek graag een teetime op Pinnacle Point, op slechts 30 minuten rijden. Het is een van de meest spectaculaire golfbanen van de Garden Route. Over maar liefst 4 kilometer strekt deze indrukwekkende golfbaan zich uit langs de oceaan. Gebruik al uw vaardigheden om de ronde tot een goed einde te brengen. Vervolgens rijdt u naar het Fancourt hotel voor een verblijf van 3 nachten.

  Dag 13: Fancourt Golf Outiniqua
  Ervaar zelf waarom Fancourt al jarenlang tot een van de meest favoriete golfresorts van Zuid-Afrika behoort. Geniet van de uitstekende service en faciliteiten van het hotel en speel op de top-golfbanen die het resort omringen. Zo staat voor vandaag de Outeniqua Course op het programma, een heerlijke parklandbaan van Gary Player.

  Dag 14: Fancourt Golf Montagu
  De Montagu Course van Fancourt is een tikje uitdagender dan Outeniqua. Deze baan staat al vele jaren hoog genoteerd in de lijstjes van beste banen in Zuid-Afrika. En door de vele verbeteringen in de afgelopen jaren is de baan er alleen maar op vooruit gegaan! Ga ook zeker dineren in het sfeervolle Henry White’s restaurant op het resort.

  Dag 15: George - Kysna (ca. 70 km)
  U rijdt naar Knysna, een rit van zo’n anderhalf uur. Geen reden dus om te haasten, wel om te genieten van al het natuurschoon onderweg. Verken bijvoorbeeld het Goukamma Nature Reserve, waar prachtige wandelingen te maken zijn. U verblijft 2 nachten in het fraaie Pezula Nature Retreat, even buiten Knysna, direct aan de golfbaan!

  Dag 16: Pezula Golf
  Uw laatste golfronde voor deze reis, maar zeker niet de minste. Sla af op de Pezula Golf Course, met een adembenemend uitzicht op de Outeniqua Mountains, de baai van Knysna en de Indische Oceaan. Een geweldige afsluiting van een heerlijke reis door het veelzijdige Zuid-Afrika. Mocht u nog energie over hebben, maak dan een sundowner-cruise door de haven van Knysna, onder het genot van verse oesters en een bruisend glas champagne.

  Dag 17: Knysna - Amsterdam
  Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven van George of Plettenberg (ca. 1 uur rijden). U levert hier de auto weer in en vliegt via Kaapstad of Johannesburg terug naar Amsterdam. U kunt er ook voor kiezen om in 1 keer terug te rijden naar Kaapstad (ca. 500 km), waar u in de loop van de avond terugvliegt naar Amsterdam.

  Dag 18
  Aankomst in Amsterdam. Met ongetwijfeld veel verhalen over al uw ervaringen.

  Zoals bij al onze arrangementen is ook deze rondreis volledig op maat samen te stellen. Dus wilt u net even wat anders, dan is dat geen enkel probleem. Onze ervaren en enthousiaste Travel Designers staan klaar voor een passend advies. Maatwerk is onze specialiteit!
  LEES MEER
  Selfdrive Kaapstad, Winelands & Fancourt
  Prive Rondreizen

  Selfdrive Kaapstad, Winelands & Fancourt

  Afrika-Zuid-Afrika

  Deze rondreis is bij uitstek geschikt om kennis te maken met het veelzijdige landschap van de streek tussen Kaapstad en George.U verblijft in luxe hotels en speelt op uitdagende golfbanen. Ga volledig ontzorgd op reis door Zuid-Afrika met Executive Golf Travel!

  Dag 1: Amsterdam - Kaapstad   
  U vliegt van Amsterdam naar Kaapstad. Bij aankomst op de luchthaven haalt u de auto op en rijdt u naar het centrum van Kaapstad. U verblijft 3 nachten in het uitstekende Queen Victoria Hotel. Het hotel is centraal gelegen aan The Waterfront, met z’n vele gezellige bars, restaurants en winkels.
  N.B.: Wij kunnen ook een transfer verzorgen naar uw hotel in Kaapstad en de auto de volgende dag laten afleveren bij het hotel.

  Dag 2: Kaapstad   
  U hebt de hele dag om Kaapstad en omgeving te verkennen. Bezoek de vele winkels bij The Waterfront, neem de kabelbaan naar de Tafelberg of de ferry naar Robben Island. Ook een bezoek aan Kaap de Goede Hoop is zeker de moeite waard.

  Dag 3: Atlantic Beach Golf (ca. 60 km)  
  Het is tijd om te golfen op de prachtige Atlantic Beach golfcourse, ca 30 minuten rijden vanaf uw hotel. Een heerlijke baan, met bij helder weer mooi uitzicht op de Tafelberg. Laat u niet teveel afleiden door al het moois om u heen!

  Dag 4: Kaapstad - Stellenbosch (ca. 60 km)   
  U verlaat de Kaapstad regio en rijdt in een rustig tempo naar het sfeervolle Lanzerac Hotel, gelegen tussen de uitgestrekte wijngaarden. Onderweg ziet u de vele typische herenhuizen met Nederlands-koloniale invloeden. U verblijft 3 nachten in Stellenbosch.

  Dag 5: Zalze Golf (ca. 18 km)  
  De tweede golfbaan van deze reis wacht op u. Sla af op de heerlijke De Zalze Golf Course en geniet van de schitterende omgeving. ’s Middags moet u zeker een van de wijnen proeven die op Lanzerac geschonken wordt. 

  Dag 6: Stellenbosch   
  Een dag ter vrije besteding. Breng bijvoorbeeld een paar uur door in de mooie Spa van het hotel. Of wat dacht u van een heerlijke lunch, vergezeld van een goed glas wijn?

  Dag 7: Stellenbosch - Arabella (ca. 80 km)    
  U verlaat Lanzerac om op weg te gaan naar Arabella, richting de kust. U verblijft 2 nachten in het Arabella Golf Hotel & Spa. Neem zeker een kijkje in het nabij gelegen Hermanus. In het juiste jaargetijde kunnen hier walvissen worden gespot!

  Dag 8: Arabella Golf   
  Teetimes zijn gereserveerd op de prachtig gelegen Arabella Golf Course. Vanuit het hotel stapt u zo de baan op! In de middag kunt u heerlijk ontspannen in de Spa van het hotel.

  Dag 9: Arabella - George (ca. 360 km)  
  Vandaag vroeg op. Onderweg naar George speelt u op de Hermanus Golf Club, een aantrekkelijke baan met een links-karakter. Aansluitend rijdt u naar het Fancourt Hotel voor een verblijf van 3 nachten.
  N.B.: slaat u Hermanus Golf liever over, dan kunnen wij eventueel ook een extra greenfee op een van de banen van Fancourt voor u reserveren.

  Dag 10: Fancourt Golf Outiniqua
  Ervaar zelf waarom Fancourt al jarenlang tot een van de meest favoriete golfresorts van Zuid-Afrika behoort. Geniet van de uitstekende service en faciliteiten van het hotel en speel op de top-golfbanen die het resort omringen. Zo staat voor vandaag de Outeniqua Course op het programma, een heerlijke parklandbaan van Gary Player.

  Dag 11: Fancourt Golf Montagu
  De Montagu Course van Fancourt is een tikje uitdagender dan Outeniqua. Deze baan staat al vele jaren hoog genoteerd in de lijstjes van beste banen in Zuid-Afrika. En door de vele verbeteringen in de afgelopen jaren is de baan er alleen maar op vooruit gegaan! Ga ook zeker dineren in het sfeervolle Henry White’s restaurant op het resort.

  Dag 12: George - Amsterdam  
  In de loop van de dag verlaat u Fancourt en rijdt naar George, waar u de auto inlevert op de luchthaven. Via Johannesburg vliegt u terug naar Amsterdam. U kunt er ook voor kiezen om in 1 keer terug te rijden naar Kaapstad (ca. 435 km), waar u in de loop van de avond terugvliegt naar Amsterdam.

  Dag 13: Amsterdam  
  Aankomst in Amsterdam.

  Uiteraard is het mogelijk om het schema aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Korter of langer verblijf, overnachtingen in andere hotels of spelen op alternatieve banen: voor maatwerk bent u bij Executive Golf Travel aan het juiste adres!
               
   

  LEES MEER
  Selfdrive Golf, Wine & Safari
  Prive Rondreizen

  Selfdrive Golf, Wine & Safari

  Afrika-Zuid-Afrika

  Een geweldige combinatiereis, waarbij u Kaapstad en de omringende Winelands leert kennen, speelt op de mooiste banen en afsluit met een golfsafari in de luxe Lukimbi Safari Lodge aan de rand van het Kruger Park.

  Dag 1: Amsterdam - Kaapstad
  U vliegt van Amsterdam naar Kaapstad. Bij aankomst op de luchthaven haalt u de auto op en rijdt u naar het centrum van Kaapstad. U verblijft 5 nachten in het uitstekende Queen Victoria Hotel. Het hotel is centraal gelegen aan The Waterfront, met z’n vele gezellige bars, restaurants en winkels.
  N.B.: Wij kunnen ook een transfer verzorgen naar uw hotel in Kaapstad en de auto de volgende dag laten afleveren bij het hotel.

  Dag 2: Kaapstad
  Tijd om Kaapstad te verkennen. Neem bijvoorbeeld de kabelbaan naar de top van de Tafelberg of pak de ferry naar Robben Island voor een bezoek aan de gevangenis van Nelson Mandela. Geniet van een lekkere lunch met een goed glas wijn aan de haven!

  Dag 3: Steenberg Golf (ca. 50 km v.v.)
  Tijd om te golfen! U slaat vandaag af op de Steenberg Golf Course, een prachtige baan op een statig landgoed, niet ver van Kaapstad. Een heerlijke dag om lekker te golfen. 

  Dag 4: Clovelly Golf (ca. 75 km v.v.)
  Na een goed ontbijt wacht de tweede golfbaan van deze reis. Wij reserveren teetimes op de prachtige Clovelly Country Club, een mooie, goed ontworpen parklandbaan met een sfeervol clubhuis en uitstekende service.

  Dag 5: Kaapstad
  Nog een volle dag om Kaapstad en omgeving te verkennen. Wij raden de rit naar Kaap de Goede Hoop van harte aan. Neem onderweg een kijkje bij de pinguins van Boulders Beach.

  Dag 6: Kaapstad - Stellenbosch (ca. 60 km)
  U rijdt het wijngebied in rondom Kaapstad, op weg naar Stellenbosch. Onderweg ziet u de vele typische herenhuizen met Nederlands-koloniale invloeden. De komende 5 nachten verblijft u in het centraal gelegen Hotel Lanzerac & Wine Estate.

  Dag 7: Stellenbosch
  Na een rustig en goed ontbijt wordt het tijd om de omgeving van Stellenbosch te ontdekken. Het landschap is zondermeer prachtig. Bezoek zeker een van de vele wine-estates voor een verrassende wijnproeverij en geniet daarbij van een zalige lunch.

  Dag 8: Erinvale Golf (ca. 50 km v.v.)
  Wij verzorgen uw teetimes op de Erinvale Golf Club, een geliefde baan aan de voet van de bergketen. De twee 9-holes lussen zijn heel verschillend van elkaar, met 1 lus wat vlakker en de andere in de heuvels, met een mooi uitzicht op de wijnvelden het strand en de bergen.

  Dag 9: Zalze Golf (ca. 18 km)  
  De tweede golfbaan van deze reis wacht op u. Sla af op de heerlijke De Zalze Golf Course en geniet van de schitterende omgeving. ’s Middags moet u zeker een van de wijnen proeven die op Lanzerac geschonken wordt.

  Dag 10: Pearl Valley Golf (ca. 65 km v.v.)
  Wellicht de mooiste golfervaring van deze reis: afslaan op de fameuze Pearl Valley Jack Nicklaus Signature Golf Course! Deze baan scoort altijd hoog in de lijstjes van beste golfbanen. De prachtige, uitdagende lay-out maakt het u niet gemakkelijk.

  Dag 11: Stellenbosch - Kaapstad - Kruger
  Een volle reisdag ligt in het verschiet, waarbij u terugrijdt naar de luchthaven van Kaapstad om de huurauto in te leveren. Vervolgens vliegt u naar Kruger Mpumalanga International Airport, waar u ontvangen wordt en een comfortabel prive-transfer u brengt naar de luxe Lukimbi Safari Lodge. Dit is 1 van de slechts 7 prive-reservaten rondom het Kruger National Park. U verblijft hier 3 nachten op basis van volpension en inclusief game drives.

  Dag 12: Lukimbi Safari Lodge
  Sta vroeg op en ga met uw ranger op pad om de Big 5 te spotten: leeuw, buffel, olifant, neushoorn en luipaard. Aansluitend wordt het ontbijt geserveerd. Overdag kunt u heerlijk rustig ontspannen op het terras van uw suite of bij het zwembad. Aan het einde van de middag start weer een nieuwe gamedrive, die hoogstwaarschijnlijk onderbroken wordt voor een heerlijke sundowner, met uitzicht op de natuur, zonsondergang en het wild.

  Dag 13: Leopard Creek Golf
  U wordt bij de lodge opgehaald voor een spectaculaire golfdag op de Leopard Creek Country Club. Veel waterpartijen en uitdagende bunkers bepalen het spel. Bovendien worden met enige regelmaat nijlpaarden, krokodillen, olifanten en buffels rondom de baan gespot. Veel avontuurlijker wordt het niet deze reis....

  Dag 14: Lukimbi Safari Lodge - Amsterdam
  Geniet nog even van de lodge, maak wellicht nog een laatste gamerdive, alvorens u naar de luchthaven van Mpumalanga gebracht wordt. U vliegt via Johannesburg terug naar Amsterdam.

  Dag 15: Amsterdam
  Aankomst in Amsterdam, met prachtige herinneringen aan veelzijdig Zuid-Afrika.

  Het programma is met zorg samengesteld, maar uiteraard is het mogelijk om het schema aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Korter of langer verblijf, overnachtingen in andere hotels of spelen op alternatieve banen: voor maatwerk bent u bij Executive Golf Travel aan het juiste adres!
   

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Supervriendelijk en behulpzaam, zowel Executive Travel als het golfhotel. Zeker voor herhaling vatbaar."

  Dhr. van Sprundel

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge