telefoon email
Asia Gardens Hotel & Thai Spa
Spa, Body & Mind | Wine & Dine

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Europa-Spanje-Costa Blanca

Asia Gardens is een indrukwekkend en exclusief hotel in Thaise stijl. Het biedt een prachtig uitzicht over de kustlijn van de Costa Blanca. Kwaliteit en persoonlijke service staan voorop, niet voor niet is dit hotel dan ook lid van Leading Hotels of the World.
In de fraaie, tropische tuin vindt u rustgevende watervallen en maar liefst 7 exotische zwembaden. Er zijn diverse sfeervolle en rijkgevulde bars en 9 verschillende specialiteitenrestaurants. In de prachtige, uitgebreide Spa komt u volledig tot ontspanning.

Kamers
Stijlvol en comfortabel ingericht, voorzien van airco, kluisje, minibar, WiFi, satelliet-TV, ruime badkamer met bad en aparte douche. Balkon met zitje.

Ligging
Asia Gardens Hotel & Thai Spa ligt op de berghelling van de Sierra Cortina, dichtbij de zonnige, mediterrane kustlijn van de Costa Blanca. Het is slechts 30 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 15 minuten naar het fraaie zandstrand van Altea.

Golf
Asia Gardens is gunstig gelegen ten opzichte van de vele golfbanen aan de Costa Blanca. Vrijwel naast het resort liggen de 2 Villaitana banen Levante en Poniente, hier moet u zeker een keer gespeeld hebben. Het uitzicht op de kustlijn is soms adembenemend. Maar ook de aantrekkelijke banen Alicante Golf, Alenda Golf en Font del Llop zijn goed bereikbaar.

Reisvoorstel aanvragen

Stel hier uw aanvraag samen. voeg indien gewenst uw geselecteerde favorieten toe.

Aanvraag op basis van onderstaande selectie en informatie:

Golfbanen
Golfbaan toevoegen
REISGEZELSCHAP
REISPERIODE
BUDGET (totale reissom)
Aanvullende informatie
Gegevens
Gegevens medereiziger
+ Voeg medereiziger toe

Bedankt voor het aanvragen van een reisvoorstel!

PERSOONLIJKE REISADVIES

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

REISVOORSTEL AANVRAAG

Aanvraag op basis van ingevulde informatie en onderstaande selectie:

Reisgezelschap:
0
Kamers:
0
Vertrekdatum:
-
Reisduur:
-
Budget:
€ 0,00
Verzorgingstype:
-
REISVOORSTEL VERSTUREN