telefoon email

Clube de Golf Santo da Serra

Europa-Portugal-Madeira
clube de golf santo da serra

Een spectaculaire baan met een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het startpunt van de Europese Tour. Hier won Robert Jan Derksen het Madeira OPEN (2005).
De baan bestaat uit 3 verschillende loops, elk met hun eigen kwaliteit maar altijd met dat adembenemende uitzicht. Laat u er niet teveel door afleiden, want u zult al uw concentratie nodig hebben voor uw spel. Huur ter plaatse zeker een buggy, want de hoogteverschillen zijn pittig.

Handicap dames:
54
Handicap heren:
54
Holes:
18
Beoordeling:
4 sterren

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of golf@executivetravel.nl

“Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

Dhr. Olde Agterhuis

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge