telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Curacao. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Curacao

  Curaçao is een bij Nederlanders zeer geliefd eiland in de Caribbean, dat zich de laatste jaren ook steeds nadrukkelijker als ideale bestemming voor een perfecte golfvakantie. De zon schijnt er vrijwel altijd, de golfbanen bieden niet zelden een prachtig uitzicht op de oceaan en de wind heeft altijd een verrassende invloed op het spel. Het aanbod aan hotels op Curaçao is ruim en heel veelzijdig, waaronder ook 2 echte golfresorts.
  Boek jouw volgende golfreis naar dit heerlijke eiland bij Executive Golf Travel!

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Old Quarry Golf

  Old Quarry Golf

  Caribbean-Curacao
  Schitterende golfbaan, ontworpen door Pete Dye. Prachtige holes waarvan een aantal langs zee. Ook niet GVB-ers zijn welkom!
  LEES MEER
  Blue Bay Golfcourse

  Blue Bay Golfcourse

  Caribbean-Curacao

  Een avontuurlijke baan met een spectaculaire ligging aan zee. De wind waait altijd, dus geen ronde is hetzelfde!

  LEES MEER
  Blue Bay Curacao Golf and Beach Resort
  Golf Special
  Golf Specials

  Blue Bay Curacao Golf and Beach Resort

  Caribbean-Curacao

  Blue Bay Curaçao, voorheen plantage Blaauw, heeft tot 1990 dienst gedaan als boerderij en steengroeve. Het grote 18e eeuwse landhuis is nog steeds in gebruik. 
  Een groot gedeelte van het ruim 200 hectare tellende gebied is in gebruik als golfbaan, met daaromheen vrijstaande huizen. Op korte loopafstand ligt het schaduwrijke strand en centraal liggen de faciliteiten waaronder 2 zwembaden, bar/restaurant, tennisbaan en watersport-/duikschool.

  The Garden
  De villa's en appartementen in dit gedeelte van het resort liggen verspreid in een mooie tuin, dichtbij de 18-holes golfbaan. 

  Centraal bevindt zich een zwembad. De vrijstaande villa's zijn modern 
  ingericht met veel houtaccenten. Zo is de woonkamer aan 3 zijden voorzien van grote houten schuifdeuren. De woonkamer wordt door de schuifdeuren geheel of gedeeltelijk te openen een buitenterras met uitzicht op de tropische tuin, het zwembad of de golfbaan. Verder beschikken de bungalows over een volledig ingerichte open keuken, 1 of 2 slaapkamers (afhankelijk van de bezetting) en een badkamer.

  Er zijn ook garden appartementen, die zich bevinden in gebouwtjes van 2 tot 3 verdiepingen met elk 4 appartementen. Ze kijken uit over het zwembad of de golfbaan en hebben een balkon en grote schuiframen voor een optimaal uitzicht. Ze zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, woonkamer en 1 of 2 slaapkamers (afhankelijk van de bezetting) met een eigen badkamer.

  Ligging
  Aan de rustige zuidkust van Curacao en de eigen golfbaan. Willemstad ligt op korte rij-afstand. Het sfeervolle resort heeft een eigen luxe strand waar u ‘s avonds van een prachtige zonsondergang kunt genieten.

  Golf
  De avontuurlijke 18-holes golfbaan, bekend om zijn spectaculaire ligging en de vele dramatische uitzichten, is een uitdaging voor elke golfer. De glooiende layout, de strakke passaatwind, de verschillende holes waar men over of langs de Caribische zee moet slaan én de smalle fairways tussen waterpartijen en ruige locale beplanting dwingen elke golfer tot het uiterste. De beroemde golfbaan slingert zich door het hele gebied van Blue Bay: het villapark ligt aan de 10de hole.

  Gezien de ligging van de bungalows wordt een huurauto aangeraden.

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

  Dhr. Olde Agterhuis

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge