telefoon email

Boekingsvoorwaarden Executive Golf Travel


REISVOORWAARDEN

Executive Travel Services BV (KvK 31046697) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR- Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

Alle informatie is op onze website verwerkt, zoals bekend was bij het samenstellen ervan. Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke fouten, onvolkomenheden of wijzigingen.

BETALINGSVOORWAARDEN
Na ontvangst van de bevestiging van de reis dient per omgaande het aanbetalingsbedrag aan ons te worden voldaan: 25% van de reissom, aangevuld met de administratiekosten, kosten voor Calamiteitenfonds en SGR en de eventuele reis- en annuleringsverzekering.
Boeken wij low-cost luchtvaartmaatschappijen (bijvoorbeeld Transavia.com, waarbij de annuleringskosten 100% zijn), dan dienen de volledige kosten voor de tickets direct bij boeking te worden voldaan, aangevuld met 25% van het landarrangement, de administratiekosten, kosten voor Calamiteitenfonds en SGR en de eventuele reis- en annuleringsverzekering.
Het restantbedrag dient 8 weken voor de vertrekdatum te zijn voldaan. Bij boeking binnen 8 weken voor vertrek, dient per omgaande de gehele reissom te worden voldaan.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering zullen de kosten doorberekend worden conform onze reisvoorwaarden. Desgewenst kunnen wij u deze voorwaarden toesturen.
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, zal Executive Travel de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening brengen:
– bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling
– bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom
– bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom
– bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom
– bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom
– bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom
– bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.
N.B.: Diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen hanteren strengere, afwijkende annuleringsvoorwaarden (vaak tot 100% kosten). Wij zullen deze kosten overeenkomstig doorbelasten.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn per persoon, in euros, gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer (tenzij anders vermeld). De basisreissom is van toepassing indien de vertrek- en terugreisdatum binnen de vermelde periode vallen. Is dit niet het geval, dan vindt een verrekening plaats van de meer- of minderkosten uit de volgende prijsperiode.
In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen – indien van toepassing – netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

RESERVERINGEN
Reserveringen kunnen telefonisch, per e-mail of via onze website worden gemaakt, waarna een schriftelijke bevestiging wordt verstuurd.
De administratiekosten bedragen € 30,- per factuur.
In veel van onze reissommen is de vlucht al inbegrepen. Als dat niet het geval is, berekenen wij voor het boeken van losse vliegtickets € 15,- reserveringskosten per ticket.
Voor wijzigingen na definitieve boeking bedragen de wijzigingskosten € 30,- per wijziging, exclusief de aan ons in rekening gebrachte wijzigingskosten van leveranciers zoals het hotel, de golfbaan of de luchtvaartmaatschappij.
Preferenties kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Of preferenties gehonoreerd worden, is afhankelijk van de respectievelijke leverancier (luchtvaartmaatschappij, hotel etc.). Derhalve kan hiervoor nooit een garantie afgegeven worden en zijn wij niet aansprakelijk als een preferentie niet wordt gehonoreerd.


BRANDSTOFTOESLAGEN EN LUCHTHAVENBELASTINGEN
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen zijn bij de reissom inbegrepen, voor zover bekend op het moment van samenstellen van onze prijzen. Deze bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wij behouden ons het recht voor om in het geval van stijgende kosten voor luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen deze meerkosten in rekening te brengen, ook bij reeds gemaakte reserveringen. Luchthavenbelastingen en veiligheids-/brandstoftoeslagen kunnen zonder voorafgaand bericht worden ingesteld en/of gewijzigd worden.

AUTOHUUR
Als autohuur bij het arrangement is inbegrepen, dan spreken wij af waar de auto klaar staat (luchthaven of hotel). Na afloop van de reis kan deze daar ook weer worden ingeleverd. Airco is niet bij elk type auto gegarandeerd. Uiteraard kunnen wij dit wel verzorgen, soms tegen een meerprijs.
Autohuur reserveren wij in principe op basis van All-Inclusive tarieven, waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen. Dit geeft zekerheid en voorkomt verwarring of onverwachte toeslagen ter plaatse.
Het is belangrijk om altijd ter plaatse het verhuurcontract goed door te nemen, alvorens te ondertekenen. Na afloop kunnen wij geen restitutie meer verlenen voor afgetekende extra verzekeringen of toeslagen.

VERZEKERINGEN
Wij adviseren met nadruk om een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Desgewenst kunnen wij deze afsluiten, zowel tijdelijke als doorlopende verzekeringen. Informeer bij boeking vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden.

REISDOCUMENTEN EN GEZONDHEIDSVOORSCHRIFTEN
Bij tijdige betaling aan Executive Golf Travel worden de reisbescheiden ca. 1 week voor vertrek verzonden. Controleer s.v.p. of deze correct zijn, conform het bevestigde arrangement.
Alle deelnemers dienen er zelf zorg voor te dragen om bij het vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van alle benodigde reisdocumenten (geldig paspoort, eventueel visum, etc.) en eventueel benodigde inentingen. De meest recente reisadviezen zijn te vinden op www.nederlandwereldwijd.nl
Voor de laatste gezondheidsvoorschriften adviseren wij om tijdig (ruim voor vertrek) contact op te nemen met de huisarts of gespecialiseerde Travel Clinic.

FOUTEN EN ONVOLKOMENHEDEN
Indien op de bestemming een fout of onvolkomenheid in het door het geboekte arrangement wordt geconstateerd, dan wordt verwacht dit direct te melden bij de verantwoordelijke verstrekker van de dienst (bijvoorbeeld de hotelier), bij onze plaatselijke vertegenwoordiging of rechtstreeks bij Executive Travel Services. Dit kan vaak ongemak en klachten voorkomen. Klachten die niet tijdens de reis zijn gemeld en waarvan wij dus niet in staat zijn gesteld om deze nog tijdens het verblijf op te lossen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Niet alle faciliteiten bij de hotels zijn het gehele jaar geopend. Bovendien geldt er bij de beschreven faciliteiten in een aantal gevallen een toeslag, tenzij er specifiek vermeld staat dat ze gratis zijn.

Voor ons golfprogramma gelden de volgende aanvullingen:

HANDICAPVERPLICHTINGEN EN STARTTIJDEN
Wij raden aan om vooraf bij boeking de greenfees en tee-times via ons te reserveren. Dit om onaangename verrassingen ter plaatse te voorkomen. De regelingen met betrekking tot greenfees en tee-times zijn vaak aan wijzigingen onderhevig. Als niet aan de vereiste handicaps voldaan wordt, heeft de golfbaan het recht de toegang te weigeren. In dit geval vindt geen restitutie van de greenfees plaats. Wij zijn bij het toewijzen van tee-times afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende golfclub. Toegewezen tee-times tussen 08.00 uur en 14.00 uur beschouwen wij als acceptabel en resulteren in een definitieve boeking. Slechte weersomstandigheden ter plaatse kunnen nooit een legitieme reden zijn om de geboekte greenfee niet te gebruiken en bij ons terug te claimen, tenzij de golfclub ter plaatse besluit om de golfbaan te sluiten.

"Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers en organisatie, compliment!"

Fam. Vergouwen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!