telefoon email

BOEKINGSVOORWAARDEN EXECUTIVE GOLF TRAVEL

U kunt telefonisch bij ons reserveren, waarna u een schriftelijke bevestiging ontvangt.
Om onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden, berekenen wij slechts € 30,- administratiekosten per factuur.
Voor het boeken van vliegticktes van bijvoorbeeld Transavia, Ryanair en TUIfly berekenen wij € 15,- reserveringskosten per ticket.
Voor wijzigingen na definitieve boeking bedragen de wijzigingskosten € 30,- per wijziging, exclusief de aan ons in rekening gebrachte wijzigingskosten van leveranciers zoals het hotel, de golfbaan of de luchtvaartmaatschappij.
N.B.: Voor een aantal luchtvaartmaatschappijen en hotels gelden afwijkende (aan-)betalingsvoorwaarden t.o.v. de standaardvoorwaarden. Hierover zullen wij u bij boeking informeren.

REISVOORWAARDEN
Op alle reisovereenkomsten uit ons programma en van onze website zijn uitdrukkelijk onze algemene reisvoorwaarden van toepassing. Desgewenst kunnen wij deze toesturen. Wij behouden ons het recht voor om in geval van sterke koersfluctuaties (naar boven en naar beneden) of wijzigingen van vervoers- en arrangementskosten, deze wijzigingen (zonder opslag) aan u door te berekenen. Alle informatie is in onze kleurenbrochure en op onze website verwerkt, zoals ons bekend was bij het samenstellen ervan. Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke fouten, onvolkomenheden of wijzigingen. Wij maken u erop attent dat niet alle faciliteiten bij de hotels het gehele jaar geopend zijn. Tevens geldt er bij de beschreven faciliteiten in een aantal gevallen een toeslag, tenzij er specifiek vermeld staat dat ze gratis zijn. Preferenties kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Of preferenties gehonoreerd worden, is afhankelijk van de respectievelijke leverancier (luchtvaartmaatschappij, hotel etc.). Derhalve kan hiervoor nooit een garantie afgegeven worden en zijn wij niet aansprakelijk als een preferentie niet wordt gehonoreerd.

BETALINGSVOORWAARDEN
Na ontvangst van de bevestiging van uw reis dient u per omgaande het aanbetalingsbedrag aan ons te voldoen: 25% van de reissom, aangevuld met de administratiekosten en de eventuele reis- en annuleringsverzekering. Boeken wij voor u low-cost luchtvaartmaatschappijen (bijvoorbeeld Transavia.com, waarbij de annuleringskosten 100% zijn), dan dienen de volledige kosten voor de tickets direct bij boeking te worden voldaan, aangevuld met 25% van het landarrangement, de administratiekosten en de eventuele reis- en annuleringsverzekering. Het restantbedrag dient 8 weken voor uw vertrekdatum te zijn voldaan. Indien u binnen 8 weken voor vertrek boekt, dient u per omgaande de gehele reissom te voldoen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Indien u annuleert zullen de kosten aan u doorberekend worden conform onze reisvoorwaarden. Desgewenst kunnen wij u deze voorwaarden toesturen.
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, zal Executive Travel de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening brengen:
– bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling
– bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom
– bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom
– bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom
– bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom
– bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom
– bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.
N.B.: Diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen hanteren strengere, afwijkende annuleringsvoorwaarden (vaak tot 100% kosten). Wij zullen deze kosten overeenkomstig doorbelasten.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn per persoon, in euros, gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer (tenzij anders vermeld). Voor kinderen geldt veelal een speciale kinderkorting. Informatie hierover kunt u bij ons opvragen. De basisreissom is van toepassing indien de vertrek- en terugreisdatum binnen de vermelde periode vallen. Is dit niet het geval, dan vindt een verrekening plaats van de meer- of minderkosten uit de volgende prijsperiode. Bij de 1-persoonskamertoeslagen is de 1-persoonstoeslag voor autohuur en transfer niet inbegrepen. Ook kan de 1-persoonskamer een afwijkend kamertype t.o.v. het gepubliceerde kamertype zijn.
In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen – indien van toepassing – netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

BRANDSTOFTOESLAGEN EN LUCHTHAVENBELASTINGEN
Luchthavenbelastingen en veiligheids/-brandstoftoeslagen zijn bij de reissom inbegrepen, voor zover bekend op het moment van samenstellen van onze prijzen. Deze bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wij behouden ons het recht voor om in het geval van stijgende kosten voor luchthavenbelastingen en veiligheids-/brandstoftoeslagen deze meerkosten in rekening te brengen, ook bij reeds gemaakte reserveringen. Luchthavenbelastingen en veiligheids-/brandstoftoeslagen kunnen zonder voorafgaand bericht worden ingesteld en/of gewijzigd worden.

AUTOHUUR
Als autohuur bij het arrangement is inbegrepen, dan spreken wij met u af dat de auto op de luchthaven van aankomst voor u klaar staat. Na afloop van de reis kan deze daar ook weer worden ingeleverd. Doorgaans is het kleinste type auto inbegrepen, waarbij airco niet gegarandeerd is. Indien u een auto met gegarandeerde airco of grotere auto wenst te reserveren, dan kunnen wij dit verzorgen. Bij de huur is een beperkte aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen en in een aantal gevallen de lokale belastingen. Ter plaatse dient u meestal de airport-surcharge te betalen en kunt u nog extra (aanvullende) verzekeringen afsluiten, zoals volledige afkoop eigen risico en inzittendenverzekeringen. Laat u op het verhuurstation goed informeren, alvorens u het contract ondertekent.

VERZEKERINGEN
Wij adviseren u een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Desgewenst kunnen wij deze voor u afsluiten, zowel tijdelijke als doorlopende verzekeringen. Vraagt u ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden.

REISDOCUMENTEN EN GEZONDHEIDSVOORSCHRIFTEN
Bij tijdige betaling aan Executive Golf Travel ontvangt u de reisbescheiden ca. 1 week voor vertrek. Controleert u s.v.p. of deze correct zijn, conform het door u gewenste arrangement. In geval van last-minute boekingen van vliegreizen kunnen wij met u afspreken dat de tickets op de luchthaven van vertrek worden klaargelegd. U dient er zelf zorg voor te dragen bij het vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van alle benodigde reisdocumenten (geldig paspoort, eventueel visum, etc.) en eventueel benodigde inentingen. Voor de laatste gezondheidsvoorschriften adviseren wij u om tijdig (ruim voor vertrek) contact op te nemen met uw huisarts of KLM-Travelclinic (www. klmtravelclinic.nl of 0900-1091096, € 0,80 p/m).

FOUTEN EN ONVOLKOMENHEDEN
Indien u op de bestemming een fout of onvolkomenheid in het door u geboekte arrangement constateert, dan wordt van u verwacht dit direct te melden bij de verantwoordelijke verstrekker van de dienst (bijvoorbeeld de hotelier), bij onze plaatselijke vertegenwoordiging of rechtstreeks bij Executive Travel Services. Dit kan vaak ongemak en klachten voorkomen. Klachten die niet tijdens de reis zijn gemeld en waarvan wij dus niet in staat zijn gesteld om deze nog tijdens uw verblijf op te lossen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Voor ons golfprogramma gelden de volgende aanvullingen:

HANDICAPVERPLICHTINGEN EN STARTTIJDEN
Wij raden u aan om vooraf bij boeking uw greenfees en tee-times via ons te reserveren. Dit om onaangename verrassingen ter plaatse te voorkomen. De regelingen met betrekking tot greenfees en tee-times zijn vaak aan wijzigingen onderhevig. Als u niet aan de vereiste handicaps voldoet, heeft de golfbaan het recht u toegang te weigeren. In dit geval vindt geen restitutie van de greenfees plaats. Wij zijn bij het toewijzen van tee-times afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende golfclub. Toegewezen tee-times tussen 08.00 uur en 14.00 uur beschouwen wij als acceptabel en resulteren in een definitieve boeking. Slechte weersomstandigheden ter plaatse kunnen nooit een legitieme reden zijn om uw geboekte greenfee niet te gebruiken en bij ons terug te claimen, tenzij de golfclub ter plaatse besluit om de golfbaan te sluiten.

"Zeer goede reisorganisatie met prachtig en veelzijdig aanbod tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk altijd rond maar kom altijd weer uit bij Executive Golf Travel."

Mevr. Bosman

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!