telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Even voorstellen?

Roeline Wenneker – Veenendaal Reizen zit haar in het bloed. Heeft inmiddels veel van de wereld gezien, waaronder de Verenigde Staten, het Verre Oosten, Dubai, Zuid-Afrika en Australië. Maar ook bestemmingen binnen Europa zijn haar niet vreemd.

Karin Brouwer Deze globetrotter kent de wereld op haar duimpje en kan je alles (enthousiast) vertellen over haar ruime reiservaring. Zet graag net even dat stapje extra.

Marielle de Gooyert – Botman Deze wereldreiziger is als geen ander thuis in het aanbod van Executive Travel. Haar uitgebreide kennis en grote enthousiasme maken haar een ware “reis-topper”!

Jaco Buitenhek Alweer ruim 35 jaar allround ervaring in de reiswereld, in diverse functies bij verschillende reisorganisaties
Binnen Executive Travel het aanspreekpunt voor de merken Golf en VIP, alsmede diverse projecten.

Michiel Joling Young and Eager stapte hij de reiswereld in, met inmiddels een flinke dosis ervaring.
Is een creatieve duizendpoot, die zowel onze reisagenten bezoekt als het product management van beide merken voor zijn rekening neemt.

Jan Willem Koudstaal Ondernemer, drijvende kracht achter Executive Travel en CarChallenge

"Executive Golf Travel, specialist op het gebied van golfbestemmingen, blinkt uit met een zeer uitgebreid produktaanbod en een persoonlijke klantenbenadering."

Dhr. van Driest

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!