telefoon email

Golfreizen op maat, voor elk budget

Executive Golf Travel biedt al ruim 25 jaar een ongekend ruim aanbod aan golfreizen, wereldwijd.

Bij Executive Golf Travel is de klant het uitgangspunt. Bespreek jouw persoonlijke wensen met ons en wij garanderen een unieke reis op maat. Dat is ons vak. We bieden een uitgebreide expertise, gebaseerd op onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk golfreizen met een ongekende kwaliteit.

Wij selecteren uitsluitend comfortabele tot zeer luxe hotels en resorts, vaak direct aan de golfbaan gelegen of in de dichte nabijheid daarvan. Of het nu gaat om een ontspannen golfvakantie net over de grens, een heerlijke golfweek rondom de Middellandse Zee of een volledige rondreis met golf op een verre, exotische bestemming: bij Executive Golf Travel ben je daarvoor aan het juiste adres.
En dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij steeds weer met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Bij Executive Golf Travel ga je voor de beste prijs op golfreis.


“UNIQUE GOLF EXPERIENCES AROUND THE WORLD”

Ontspannen Shortbreaks: even een weekendje lekker golfen, met een heerlijk diner. Bijvoorbeeld in België, Duitsland, maar waarom ook niet aan de Algarve of de Spaanse Costa del Sol?

Golf & Relax: een heerlijke golfweek (maar het mag natuurlijk ook korter of langer zijn!) rondom de Middelandse Zee, in het noorden van Afrika, het Midden – Oosten of de Caribbean. Speel op de mooiste banen, maar vergeet ook niet om te genieten van de omgeving, het heerlijke eten en een goed glas wijn.

(Semi) All-Inclusive: Maaltijden en drankjes tijdens het verblijf zijn inbegrepen zodat je onbezorgd kunt genieten.

Golf & Cultuur: Bijzondere (privé-)rondreizen waarbij golf en cultuur worden gecombineerd. Bijvoorbeeld in Marokko, maar ook in het exotische Thailand, Vietnam of Sri Lanka.

Golf & Natuur: Reizen die een onuitwisbare indruk achterlaten. Hoe mooi kan de wereld zijn? Zuid-Afrika en Golf is wellicht “The perfect Match”. Maar wat te denken van Canada, Costa Rica of Argentinië?

“Een boeking bij Executive Golf Travel betekent voor ons al jaren dat we “ontzorgd” van onze reis kunnen genieten.”

Mevr. Hesseling

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!