telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Canada. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Canada

  Golf in Canada is een unieke belevenis. Rust en ruimte zijn hier de sleutelwoorden. Er is een ruime keuze aan spectaculaire golfbanen, die vrijwel zonder uitzondering gelegen zijn in een schitterende omgeving. Ook mogen de beroemde nationale parken Banff en Jasper zeker niet gemist worden. Om het helemaal af te maken, bezoek je ook nog een paar dagen het spectaculaire Vancouver Island en ga een dagje “whale-watchen”.
  Executive Golf Travel verzorgt graag jouw golfvakantie in Canada, volledig op maat. Vertrouwd, vakkundig en voordelig!

  U ZOEKT OP:

  Hotel / Reis
  Golfbaan
  Selfdrive rondreis Golf en Natuur Canada
  Prive Rondreizen
  • ()

  Selfdrive rondreis Golf en Natuur Canada

  Noord-Amerika-Canada
  Golfen in Canada is een unieke belevenis. Rust en ruimte zijn hier de sleutelwoorden. Er is een ruime keuze aan spectaculaire golfbanen, die vrijwel zonder uitzondering gelegen zijn in een - qua schoonheid - overweldigende natuurlijke omgeving. Het westen van Canada heeft naast golf ook nog zoveel meer te bieden. Denk aan de beroemde nationale parken Banff en Jasper, de ruige natuur rondom Whistler en het vriendelijke, gastvrije karakter van de wereldstad Vancouver. Er is eigenlijk geen excuus meer om dit prachtige land met z’n vriendelijke inwoners niet te bezoeken.
   
  13-daagse rondreis Golf & Nature
   
  Dag 1:     U vliegt van Amsterdam naar Calgary. Na aankomst haalt u de huurauto op en rijdt u de laatste kilometers naar Canmore voor een verblijf van 3 nachten in de het hotel van uw keuze.

  Dag 2:     Tijd voor de eerste keer spectaculair golfen! Er zijn teetimes gereserveerd op de Stewart Creek Golf & Country Club, een 18 holes par 72 baan in een prachtig berglandschap. De middag is ter vrije besteding.

  Dag 3:     In het hart van de Rocky Mountains ligt de 27-holes Fairmont Banff Springs Golfcourse, die u absoluut gespeeld moet hebben. Natuurlijk combineert u dit met een bezoek aan Lake Louise en Banff National Park.

  Dag 4:     U rijdt van Canmore naar Vernon. Hier verblijft u 3 nachten in het hotel van uw keuze, gelegen in de nabijheid van (of mogelijk zelfs direct aan) de eigen 27-holes golfbaan.

  Dag 5:     Uiteraard zijn teetimes geboekt op Predator Ridge, behorend tot de beste golfbanen van West-Canada. ‘s Middag kunt u de Okanagan-Valley verkennen.

  Dag 6:     Vandaag golfen op The Bear-course van de Okanagan Valley Golfclub. Dit is absoluut de kroon-juweel van de vallei. Geniet na uw inspanningen van een welverdiend glas wijn afkomstig van een van de vele wijnhuizen uit deze streek.

  Dag 7:     Vertrek vanuit Vernon voor de rit naar Whistler, waar u 3 nachten verblijft. Whistler is een levendige plaats die bekend is vanwege de vele (sport-)activiteiten. Het is zeker de moeite waard om de kabelbaan naar de top van Whistler Mountain te nemen. Waaghalzen kunnen zelfs op de fiets naar beneden!

  Dag 8:     Gelegen temidden van 7 meren bevindt zich de fraaie Big Sky Golf & Country Club, waar u een heerlijk rondje kunt golfen. De middag kunt u naar eigen idee invullen.

  Dag 9:     Een van de weinige golfbanen waar Jack Nicklaus zijn naam aan verbonden heeft is de Nicklaus North Golf Course. Dit is veelzeggend voor het nivo, de setting en uitdagingen die u hier te wachten staan. Golf in optima forma!

  Dag 10:   U verlaat het berggebied en rijdt naar Vancouver, een wereldstad met een ontspannen sfeer, gelegen aan de Stiile Oceaan. Hier verblijft u 2 nachten in het hotel van uw keuze. Vanaf de kade heeft u een mooi uitzicht op de grote cruise-schepen en de vertrekkende en landende watervliegtuigjes naar Vancouver Island.

  Dag 11:   Een vrije dag om bij te komen van al uw belevenissen tijdens deze reis. Geniet van een drankje op een van de vele terrasjes of bezoek het historische Gastown. Ook een dagvluchtje per watervliegtuig naar Vancouver Island is zeker de moeite waard!

  Dag 12:   De ochtend biedt nog volop gelegenheid voor de laatste inkopen, ’s middags rijdt u naar de luchthaven, levert de auto in en vliegt van Vancouver naar Amsterdam.

  Dag 13:   Aankomst in Amsterdam, einde van een prachtige reis met onvergetelijke golfervaringen.

  Deze rondreis bieden wij aan op basis van standaard klasse hotels en comfort klasse hotels. Het is ook mogelijk om deze hotels te combineren. Wij stellen graag uw golfreis op maat samen!
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Degelijke reisorganisatie die borg staat voor een hoge standaard qua kwaliteit en service."

  Dhr. Coenen

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge