telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

GTO-Alliance

Executive Golf Travel is aangesloten bij de GTO-Alliance, een uniek samenwerkingsverband van de meest toonaangevende golf-reisorganisaties ter wereld. De leden van GTO-Alliance (slechts 1 lidmaatschap per land is toegestaan) onderscheiden zich in hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. Zij hebben allen een zeer ruime ervaring en uitstekende reputatie opgebouwd in het samenstellen van de meest uiteenlopende soorten golfarrangementen. Gedurende het jaar worden gezamenlijk verschillende evenementen georganiseerd, waaronder golftoernooien op aansprekende, vaak exotische bestemmingen. Meer informatie over dit samenwerkingsverband: www.gtoalliance.com

“Reeds jaren zijn wij vaste relatie van Executive Golf Travel. Wat altijd weer opvalt is de uitstekende service van de medewerkers, het goede aanbod en dito prijs-kwaliteitverhouding. Ook nu was onze vakantie in Spanje weer fantastisch! Mooi hotel, prachtige baan en alles weer top geregeld! Veel dank!”

Dhr. Olde Agterhuis

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!