Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   |   |   | 
Reis en Annuleringsverzekering
Vakantie is belangrijk. Daar wilt u onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Executive Golf Travel heeft gekozen voor de verzekeringen van Europeesche Verzekeringen. De Europeesche is namelijk al jaren de nummer 1 reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

De reisverzekering
Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan bij ziekte en/of ongeval. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en is standaard verzekerd.

Een reisverzekering biedt hulp en dekt de kosten in geval van repatriëring. Bijvoorbeeld als u wordt teruggeroepen naar huis vanwege het overlijden van een naast familielid. Als u een been breekt tijdens het skiën of in het ergste geval wanneer uzelf komt te overlijden

100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten:
  • repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed
  • met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed.

Een verzekering op maat, voor iedereen
De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, bijvoorbeeld met de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en hulp & huur vervoermiddel. Hiermee kunt u de reisverzekering aanpassen aan uw eigen wensen en omstandigheden. En, u betaalt alleen voor wat u belangrijk vindt.

Hulpverlening
Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekeringen van de Europeesche en wordt wereldwijd uitgevoerd via de Europeesche Hulplijn.

Altijd hulp
Wie in het buitenland geconfronteerd wordt met een medisch probleem ervaart het als geruststellend bij de Europeesche Hulplijn terecht te kunnen voor een deskundig advies in de eigen taal. Want het gaat er niet alleen om dat men de juiste medische zorg krijgt, maar ook dat iemand je in begrijpelijk Nederlands uitlegt wat er aan de hand is. Ook het feit dat de Hulplijn indien nodig naar een betrouwbare en bekende arts verwijst, versterkt het gevoel van veiligheid.

De Hulplijn geeft advies bij eenvoudige medische klachten, over eventueel medicijngebruik en vertelt of het verstandig is een arts te bezoeken. Daarbij maken zij gebruik van het netwerk van onze buitenlandse servicecentra. De Hulplijn zoekt wereldwijd betrouwbare artsen in de buurt van het vakantieadres. Ook bij pech, ongeval en ziekenhuisopname neemt u contact op met de Hulplijn. Zij schakelt direct alarmcentrale SOS International in. U heeft dus maar één telefoonnummer nodig voor alle (medische) assistentie!

De hulpverleners van de Europeesche Hulplijn beschikken ook over de mogelijkheid om via SMS berichten aan hulpvragers door te geven. Zoals een dossier- of telefoonnummer of de locatie waar een huurauto kan worden opgehaald.

Direct Afsluiten

De annuleringsverzekering
U heeft een vakantie geboekt en tussen het moment van boeken en vertrek bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren? Dan brengt de reisorganisatie u kosten in rekening. Is dit vlak voor vertrek? Dan kan dat wel 100% van de reissom zijn.

Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terug? Dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden door de Europeesche betaald.

De annuleringsverzekering betaalt ook de kosten die ontstaan door vertraging bij aankomst en vertrek.

Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!

Direct Afsluiten