Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   |   |   | 
GOLFTAS IN HET VLIEGTUIG
Indien u een golfvakantie inclusief vliegreis boekt, gelden er speciale voorwaarden m.b.t. het meenemen van uw golftas.
Hieronder vindt u een overzicht van de regelingen bij luchtvaartmaatschappijen waar wij frequent mee samenwerken:
Air Berlin De meest economische manier om een golftas met Air Berlin mee te nemen is door de aanschaf van een Topbonus kaart (€ 119,- per jaar, stopt automatisch). Naast het gratis meenemen van een golftas tot max 30 kg. kan ook tot 10 kg. extra ruimbagage worden meegenomen, is er een gratis zitplaatsreservering en korting op XL-seats. Meer informatie over de Top Bonus kaart op Air Berlin Topbonus
KLM/Air France
Naast de standaard bagage-limiet van mag 1 golftas p.p. van max 23 kg meegenomen worden. De kosten zijn afhankelijk van de bestemming.
Klik hier voor meer informatie.
TAP-Air Portugal
Het is toegestaan om per persoon één standaarduitrusting aan golfbagage (maximaal 16 kilogram) mee te nemen naast de reguliere bagage (maximaal 20 kilogram). De kosten voor het vervoer binnen Europa bedragen € 20,- per enkele reis.
Transavia.com
€ 25 per enkele reis per golfuitrusting van minimaal 3 kg en maximaal 15 kg..
De golfuitrusting maakt geen deel uit van de totale bagagevrijdom. Wij adviseren om uw golfuitrusting vooraf aan te melden.
TUIfly
€ 30 per enkele reis per golfuitrusting van maximaal 15 kg..
De golfuitrusting maakt geen deel uit van de totale bagagevrijdom. Wij adviseren om uw golfuitrusting vooraf aan te melden.
Emirates
Emirates vervoert uw golftas (max 15 kg) gratis naar elke bestemming. Wij adviseren om uw golfuitrusting vooraf aan te melden.

Alle informatie onder voorbehoud van wijziging. Klik op de naam van de luchtvaart-maatschappij