Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   |   |   | 
Bagageregels Transavia.com
Bagageregels Transavia.com
Voor passagiers die een vlucht geboekt hebben met Transavia.com zijn de kosten voor het meenemen van bagage uit de ticketprijs gehaald en wordt het meenemen van bagage alleen bij klanten in rekening gebracht die daadwerkelijk ruimbagage meenemen.
Gelijktijdig zijn de regels voor het meenemen van handbagage verruimd tot 10 kg per persoon.

Ten aanzien van handbagage wordt een stringent beleid toegepast door controles aan de gate of passagiers voldoen aan de handbagage regelgeving, om een efficienter en sneller boarding proces te realiseren.

Als aan de gate blijkt dat de handbagage afwijkt van de gestelde afmetingen en/of gewicht, wordt deze alsnog ingenomen en in het ruim vervoerd. In dat geval betaalt de passagier hiervoor een bedrag van € 30,-.
Let op: er kan alleen met pinpas en creditcard worden betaald.
Handtassen, aktetassen, laptops en laptoptassen worden allemaal als één stuk bagage gerekend. Neemt de passagier bijvoorbeeld een handtas en een laptoptas mee dan dient één van de twee stuks (tegen betaling) af te worden geven als ruimbagage.

In het kort zijn de regels en kosten m.b.t het meenemen van bagage als volgt:

HANDBAGAGE
  • Gratis vervoer van 1 stuk handbagage (incl. bijvoorbeeld laptop) tot max. 10 kg en met een afmeting van 45x 40 x 25 cm. Is de handbagage groter (max. 55 x 40 x 25 cm) dan bestaat de kans dat deze alsnog als ruimbagage vervoert moet worden.


RUIMBAGE

Kosten voor ruimbagage zijn afhankelijk van de route en kunnen direct bij boeking of in een later stadium online worden voldaan. Ook kan er op Schiphol worden betaald, maar dan zijn de kosten hoger.
  • 1 bagagestuk van max 15 kg € 9,- / € 28,- (vooraf/online) / € 30,- (Schiphol)
  • 1 bagagestuk van max 20 kg € 13,- / € 35,- (vooraf/online) / € 40,- (Schiphol)
    Prijzen voor vooraf/online geboekte bagage zijn flexibel en kunnen per dag wijzigen.

  • Golfbagage (1 golftas met 1 paar schoenen, max 15 kg) € 29,- (vooraf, aan te bevelen) / € 29,- Schiphol (indien plaats beschikbaar).

Alle bedragen zijn per enkele reis.
Passagiers die in dezelfde boeking staan vermeld kunnen het aangekochte gewicht bij elkaar optellen en onderling verdelen.

Executive Golf Travel kan de kosten voor bagage & golftassen vooraf bij boeking voor u verrekenen. U kunt dit ook zelf in een later stadium online via Mijn Transavia bijboeken, met behulp van uw creditcard. Wij adviseren u dit tijdig te doen i.v.m. de soms beperkte beschikbaarheid voor het vervoeren van golftassen.
Eenmaal via Executive Golf Travel aangeschafte bagagestukken, kunnen niet meer worden gerestitueerd.

Bovenstaande informatie geldt ter indicatie en is aan wijzigingen onderhevig. Alle up-to-date informatie is te vinden op www.transavia.com